Porsche zet namen van miljoen Facebook-fans op auto

Porsche wil zijn één miljoen (ja zeker) fans op Facebook bedanken met een speciaal model waarop elke Facebook-gebruiker zijn naam kan laten zetten. Fans hebben tot 31 december om zich in te schrijven. In februari 2011 wordt de auto onthuld in het Porsche Museum in Stuttgart.

Pon Porsche Leusden verzon al eerder een Porsche met namen erop: tijdens de Paasshow mocht iedereen schrijven en tekenen op deze 911

“We zien elke dag gepassioneerde klanten en liefhebbers maar het is toch nog wat anders om de mijlpaal van een miljoen te passeren op Facebook”, zegt Josh Cherfoli. Hij is de online relatie- en marketingmanager voor Porsche Noord-Amerika. “Het is de ideale manier om contact met ze op te nemen en ze te bedanken voor het delen van onze passie.” Facebook heeft in totaal vijfhonderd miljoen gebruikers. Als Facebook een land was, zou het op nummer drie staan van de dichtstbevolkte landen ter wereld, alleen overtroffen door China en India.
Porsche heeft nog meer middelen om zijn liefhebbers dichter bij elkaar te brengen: de Porsche Family Tree. Bezoekers kunnen er hun verhaal kwijt op een interactieve stamboom en kunnen er een foto van hun auto plaatsen. Op dit moment hangen er al meer dan 3,5 duizend unieke verhalen in de boom.

Via: Automobiel Management